dimarts, 28 de setembre del 2010

Filmació a Montserrat: 7 d'octubre 2010

Hem d'establir els 'mini' monòlegs que portaran, memoritzats en Jordi Serradell, la Queralt, en Jordi Roig i, si és necessari la Júlia.  Això no vol dir que ells siguin els únics a escriure aquí, esperem que ho feu tots durant els propers 5 dies. Necessitem dir coses senzilles del lloc on està situat l'Abadia, com s'arriba, història, això pel que fa a l'exterior i, també l'esglesia i la biblioteca.

Qui comença a trencar el gel?

4 comentaris:

  1. Durant el que queda de setmana intentarem fer els mini guions perquè ens puguis dir que et semblen. Ara ens hem de posar d'acord qui parlarà primer no? I, mes o menys el Jordi i jo hem de fer les mateixes preguntes, no?

    ResponElimina
  2. Llavors s'intentaria presentar 10 guions diferents, és a dir, el que hagi fet cadascú i llavors veien el que tenim crear un guió definitiu?

    Crec que es faria molt millor si quedessim junts tots i el fessim ja definitiu perquè sino pot acabar sent un "pupurri".

    De totes maneres que cadascú porti el guió que ha creat el dilluns i així intentem fer un bon guió definitiu.

    ResponElimina
  3. Els mini-guions en anglès per dijous ja estan enllestits, i la veu en off per l'audiovisual feta, falta la correcció.

    bona feina!

    ResponElimina
  4. Els mini guions ja estan llestos per demà!

    ResponElimina